Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport Øst åben

Søgeord:

7. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lastbiludstillingen Transport Øst i Greve tiltrak publikum fra åbningen i formiddags kl. 10.00. - Renault Trucks nye T-serie, der har Danmarks-premiere på udstillingen - er en af de helt store tilløbsstykker på udstillingen

Lastbiludstillingen Transport Øst i Greve tiltrak publikum fra åbningen i formiddags kl. 10.00. - Renault Trucks nye T-serie, der har Danmarks-premiere på udstillingen - er en af de helt store tilløbsstykker på udstillingenMed mere en 50 udstillere er der masser at se på for det lastbil-interesserede publikum, der finder frem til Ventrupparken i Greve, hvor transportudstillingen Transport Øst afholdes i dag lørdag og i morgen søndag.

 

- Der deltager 54 udstillere på Transport Øst i år. Så mange har vi aldrig haft før, siger salgschef Bjarne Routhe, Danske Transportmedier A/S.

 

Transport Øst blev født i 2009 på hans initiativ. Hidtil har udstillertallet svinget omkring 40 udstillere.

 

- Antallet af udstillere steg allerede sidste år og med det rekordstore antal i år, har udstillingen for alvor bidt sig fast som branchens årlige samlingspunkt øst for Storebælt, siger Bjarne Routhe.

Stor udstillerinteresse

- Vi har modtaget meget positive tilbagemeldinger fra vores udstillere, der har oplevet stor forhåndsinteresse for Transport Øst hos deres kunder, slutter Bjarne Routhe.

 

Seks af de store europæiske lastbilmærker er repræsenteret på udstillingen. Renault Trucks møder blandt andet op med en ægte dansk premiere i form af den franske lastvognsproducents nye flagskib T-serien. Blandt de øvrige lastbil-mærker er det især de nye Euro-6 motorer, der bliver et krav 1. januar 2014, som er i fokus.

 

Udstillerlisten tæller en bred vifte af forhandlere, opbyggere og servicevirksomheder inden for lastbiler, trailere, kraner, tilbehør, rådgivning, finansiering, uddannelse mm.

 

Transport Øst afholdes i lighed med tidligere på Lastas og Mercedes-Benz CPH’s arealer på Ventrupparken 10-22 i Greve. Åbningstiderne er lørdag 10-17 og Søndag 10-15.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com