Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport Vest godt fra start

Søgeord:

19. juni 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

2634 gange

Læses i øjeblikket af:

1

To dages transportmesse begyndt i Brabrand.

Lørdag den 17. juni bød Danske Transport Medier for andet år i træk velkommen til Transport Vest-messen, der fandt sted  i weekenden ved det store transportcenter på adressen Logistikparken i Aarhus-bydelen Brabrand.

 

Over to dage mødtes kollegaer, konkurrenter, branchefolk og transport- og logistiknysgerrige borgere til dækspark, faglige snakke og måske et godt tilbud.

 

Igen i år var det Marc Perera Christensen, 2. viceborgmester i Aarhus, der stod for den officielle åbning af transportmessen:

 

- Jeg vil gerne takke Danske Transport Medier for at etablere et brohoved for alle aktører inden for transport- og logistikindustrien i det vestlige Danmark. Der er brug for, at transportsektoren har et brohoved – et fast mødepunkt – i det vestlige Danmark, og jeg håber, Transport Vest bliver en tilbagevendende begivenhed ligesom dens pendant i øst, lød det fra Marc Perera Christensen, der desuden sendte en varm hilsen til Bjarne Routhe – stifter af Lastbil Magasinet og idemand bag Transport Øst og -Vest – der gik bort 17. marts i år.

Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, er glad for, at det er lykkedes at stable Transport Vest på benene for andet år i træk:

 

- Vores mission er at prøve at samle transportbranchen med arrangementer som disse, så jeg vil gerne takke de udstillere og gæster, der støtter op om Transport Vest. Indtil videre har vi jo godt vejr, og der er en god stemning og godt humør blandt udstillerne, så jeg er sikker på, det nok skal blive en succes, sagde Jeanette Routhe.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com