Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport Vest lukker

Søgeord:

26. januar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

519 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Koncentrerer fokus om Transport Øst.

Udstillingen Transport Vest 2018, som skulle have været afholdt i Brabrand 16.-17. juni, er aflyst. Transport Vest blev afholdt i 2016 og 2017 som en vestlig pendant til fagmessen Transport Øst, som med succes er afholdt i københavnsområdet siden 2009.

 

- Efter at have afholdt Transport Vest to gange har der været lovende takter undervejs, og vi har fået positiv respons og opbakning fra mange udstillere, som så et oplagt potentiale i en udstilling i netop det område. Omvendt har vi også måttet konstatere, at besøgstallet ikke har nået det niveau, som vi havde håbet på. Derfor nedsatte vi også en arbejdsgruppe med en række store aktører efter den seneste udstilling, som skulle arbejde med initiativer for at give Transpor Vest et boost, siger Jeanette Routhe, administrerende direktør i Danske Transport Medier.

- Vores konklusion har så bare været, at der pt. ikke er basis for at afholde udstillingen i 2018 på en måde, som er tilfredsstillende for os selv og udstillerne. Derfor har vi valgt at fokusere vores kræfter på fortsat at udvikle Transport Øst, samt vores samarbejde med de øvrige transportmesser i Danmark, siger Jeanette Routhe.

 

Transport Øst finder som planlagt sted i Greve 1.-2. september 2018.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk