Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportfirmaer danner K. G. Mobilkraner

Søgeord:

20. september 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1661 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tage Kristensen og Knud Gade i nyt samarbejde.

De to transportfirmaer - Hanstholm-baserede Tage Kristensen A/S og Knud Gade A/S fra Vejle – har sammen dannet virksomheden K. G. Mobilkraner A/S.

 

Det nye selskab er et resultat af et mangeårigt samarbejde mellem de to selskaber, hvor de har trukket på hinandens kapacitet – maskinelt og mandskabsmæssigt. Da de to selskaber besluttede at investere i en ny mobilkran sammen, opstod ideen om den nye virksomhed.

 

God all-round mobilkran

Den nye mobilkran – der endte med at blive udgangspunktet for K. G. Mobilkraner – er en Grove GMK5130-2 leveret af UN Mobilkraner A/S. Ifølge selskaberne er Grove-kranen en god all-round model, der både kan løfte tungt og række langt.

 

Den fuldhydrauliske og terrængående mobilkran løfter 130 tons og er en all-round model, som man i forvejen har god erfaring med hos Tage Kristensen A/S. Mobilkranens store rækkevidde og trækevne gør, at den kan klare en lang række forskelligartede opgaver, og ud over at fungere som hjælpekran inden for vindmølleindustrien vil den nye mobilkran fremadrettet primært blive brugt i forbindelse med opgaver for byggebranchen.

Martin Gade, direktør i K. G. Mobilkraner og medejer af Knud Gade A/S:

 

- Den har en perfekt størrelse i forhold til både manøvrering og ydeevne. Med en større model ville det blive meget omstændeligt for os at komme rundt på byggepladserne. Og så er det jo en gennemtestet kran, som har været på markedet i nogle år, så den har ikke nogen børnesygdomme, som man jo risikerer med de allernyeste modeller, lyder det fra Martin Gade.

 

K. G. Mobilkraner A/S har base hos Knud Gade A/S på Englandsvej i Vejle.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com