Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportgruppen tolererer ingen slinger i valsen

Søgeord:

15. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmandsfirmaet Insusa ApS kører alligevel uden transportleder

Vognmandsfirmaet Insusa ApS kører alligevel uden transportlederHos Transportgruppen A/S, en del af PostNord gruppen, accepterer man ikke, at underleverandører, herunder vognmænd, ikke kører efter reglerne.

 

-Tak for din forespørgsel vedr. vores leverandør administration. Jeg kan svare ganske entydigt;

 

Det er et ufravigeligt krav, såvel kontraktuelt som i daglig administration, at alle legale krav og bestemmelser overholdes af leverandører til Transportgruppen.

 

Konstaterede afvigelser fordres bragt til ophør umiddelbart, siger Jesper Nielsen, Transportgruppen.

 

Baggrunden er, at Danmarks Transport-Tidende har spurgt ved Transportgruppen om, hvordan den håndterer underleverandører, herunder vognmænd, som ikke overholder gældende regler.

 

Tidligere på ugen kunne vi nemlig fortælle læserne, at selskabet Insusa, der forleden flyttede adresse til Odense, og som to gange i løbet af kort tid har fået ny direktør, stadig havde en transportleder.

Nye informationer fra Trafikstyrelsen bekræfter imidlertid, at den tidligere transportleder, John Risegård Andersen, er fratrådt 9. august. Og nok så interessant har selskabets ledelse ikke ansøgt om nogen ny transportleder, selv om firmaet råder over 7 tilladelser til godstransport mod betaling.

 

I følge Transportgruppens hjemmeside er selskabet underleverandør til Transportgruppen, hvor Insusa udfører fragtkørsel på Sjælland for Transportgruppen.

 

Danmarks Transport-Tidende følger op på sagen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com