Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Svensk transportkoncern skifter fra DSV til Onroad

Søgeord:

4. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2315 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det svenske MaserFrakt Distribution træder ind som delejer af OnRoad

Det svenske MaserFrakt Distribution træder ind som delejer af OnRoadDet store svenske transportfirma MaserFrakt Distribution AB i Borlänge afbryder sit samarbejde med DSV Road, for i stedet at blive medejer af OnRoad.

 

- Dalarna medfører en vis dynamik, når det kommer til imødegåelse af sæsonudsving i godsvolumen og at tilbyde tilgængelighed i landdistrikterne, siger OnRoads adm. direktør Göran Arkler til Transportnet.se.

 

- At have en delejer som MaserFrakt Distribution AB i området indebærer både kvalitet og udvikling. Vi har længe ledt efter den perfekte løsning i Dalarne og uden tvivl er det MaserFrakt.

 

MaserFrakt blev etableret tilbage i 1939, og er med sine 330 medejere, 700 køretøjer og 600 entreprenørmaskiner en af Sveriges største transportformidlingsvirksomheder.

Man har på samme måde som OnRoad den store koncerns ressourcer og effektivitet, men vægter samtidig de små fordele højt, med personlig service og nærhed som delejerne bidrager.

 

Indtil nu har MaserFrakt haft DSV som samarbejdspartner, dette samarbejde er dog nu blevet afbrudt, og transportfirmaet har også haft et dybere samarbejde med det daværende Fraktarna, og DFDS Transport, der blev til DSV Road.

 

MaserFrakt er samlet i tre selskaber, MaserFrakt AB, MaserFrakt Anläggning AB og MaserFrakt Distibution AB.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com