Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportminister åbner Slagelse Omfartsvej

Søgeord:

13. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2297 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Pia Olsen Dyhr (SF) åbner lørdag 28. september den længe ventede Slagelse Omfartsvej vest om byen.

Pia Olsen Dyhr (SF) åbner lørdag 28. september den længe ventede Slagelse Omfartsvej vest om byen.Med omfartsvejen vil de mange tusinde biler, der dagligt kører gennem Slagelse, i stedet kunne køre uden om byen til gavn for både trafiksikkerhed og miljø. Især hæfter ministeren sig ved, at der er skolebørn i byen, som nu undgår tung trafik tæt forbi deres skole.

 

-Omfartsvejen gør det sikrere at færdes i selve byen. Ikke mindst vil børn og unge få en tryggere vej til skole og fritidsaktiviteter. Samtidig bliver miljøet også forbedret, hvad angår støj og forurening, til glæde for alle, siger transportminister Pia Olsen Dyhr.

 

Hun åbner vejen sammen med Slagelse Kommunes borgmester Lis Tribler ved en festlig markering arrangeret af Vejdirektoratet og Slagelse Idræts Råd - i samarbejde med en række af Slagelses idrætsforeninger.

Åbningen finder sted på samkørselspladsen ved Asienvej/Gårdagervej, hvor der allerede fra kl. 9 er en stribe sjove aktiviteter frem til den officielle åbning kl. 11.30. Det er aktiviteter, der henvender sig til hele familien, så alle kan være med.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com