Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportministeren besøger ITD

18. august 2017  |  

Får indblik i organisationen.

 

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen vil få et grundigt indblik i hele ITD-koncernens portefølje, når han mandag den 21. august kommer på virksomhedsbesøg på ITD’s hovedkontor i Padborg.

 

Det er første gang, at transportminister Ole Birk Olesen besøger ITD-koncernen i Padborg, og da ministeren primært kender ITD for det politiske arbejde, vil han under besøget blive introduceret for hele koncernen.

 

- Vi vil gerne give ministeren en introduktion til bredden i ITD-koncernens arbejde med mange forskellige porteføljer og en unik kombination af forening og forretning. Ministeren møder i dag primært ITD via det politiske arbejde, men vi er jo meget mere end det, siger ITD’s administrerende direktør Carina Christensen.

.

-Historisk har vores styrke altid været en unik kombination af forening og forretning. Sådan er det også i dag, hvor vi ud over at være en stærk politisk transportorganisation også er en stor kommerciel spiller, hvor vi via vores datterselskaber FDE A/S og VIALTIS betjener kunder i hele Europa med motorvejsbetalinger og momsrefusion. Vi glæder os til at vise vores virksomhed frem for ministeren.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

392 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com