Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportministeren besøger ITD

Søgeord:

18. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

412 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Får indblik i organisationen.

 

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen vil få et grundigt indblik i hele ITD-koncernens portefølje, når han mandag den 21. august kommer på virksomhedsbesøg på ITD’s hovedkontor i Padborg.

 

Det er første gang, at transportminister Ole Birk Olesen besøger ITD-koncernen i Padborg, og da ministeren primært kender ITD for det politiske arbejde, vil han under besøget blive introduceret for hele koncernen.

 

- Vi vil gerne give ministeren en introduktion til bredden i ITD-koncernens arbejde med mange forskellige porteføljer og en unik kombination af forening og forretning. Ministeren møder i dag primært ITD via det politiske arbejde, men vi er jo meget mere end det, siger ITD’s administrerende direktør Carina Christensen.

.

-Historisk har vores styrke altid været en unik kombination af forening og forretning. Sådan er det også i dag, hvor vi ud over at være en stærk politisk transportorganisation også er en stor kommerciel spiller, hvor vi via vores datterselskaber FDE A/S og VIALTIS betjener kunder i hele Europa med motorvejsbetalinger og momsrefusion. Vi glæder os til at vise vores virksomhed frem for ministeren.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com