Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportministeren indvier Brande Omfartsvej

Søgeord:

8. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transportminister Magnus Heunicke klipper snoren, når Vejdirektoratet fejrer udbygningen af Brande Omfartsvej til motorvej tirsdag den 27. maj.

Transportminister Magnus Heunicke klipper snoren, når Vejdirektoratet fejrer udbygningen af Brande Omfartsvej til motorvej tirsdag den 27. maj.Det nye motorvejsstykke lukker et hul på syv kilometer i Midtjyske Motorvej mellem Vejle og Herning.

 

Der har været fuldt tryk på arbejdet med udbygningen af Brande Omfartsvej til motorvej siden begyndelsen af 2012, og nu kan trafikanterne køre på motorvej hele vejen fra Vejle til Herning – fire måneder før planlagt.

 

Transportministeren ser frem til indvielsen af det nye stykke motorvej:

 

-Det er glædeligt for trafikanterne mellem Herning og Vejle, at de fremover kan køre hele vejen på motorvej. Nu kan vi for alvor sige, at Herning hænger sammen med Vejle og resten af Trekantområdet, og vi ved, at en effektiv infrastruktur er af stor betydning for vækst og udvikling i et område, siger Magnus Heunicke.

-Brande Omfartsvej har været en langsommere strækning mellem to stykker motorvej. Det kan vi sige farvel til nu, tilføjer ministeren.

mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com