Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportører nomineret til pris

Søgeord:

28. januar 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1498 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Odense Bæredygtighedspris 2014 uddeles 25. februar.

NCC Green Asphalt, BioTrans Nordic og Naboskabsambassadørerne indstilles til Odense Bæredygtighedspris 2014.

Hvem der vinder prisen afslører Odense Bæredygtighedsråds formand Anker Boye ved et festligt arrangement i Festsalen på Odense Rådhus 25. februar kl. 16-18. Alle er velkomne.

 

Det er Odense Bæredygtighedsråd som uddeler Bæredygtighedsprisen og rådets formandskab var endnu en gang på en hård opgave, da de skulle finde årets nominerede, fortæller rådets formand Anker Boye:

 

- Indstillingerne afspejler de mange forskellige måder hvorpå, der arbejdes med bæredygtige initiativer i Odense. Og det er meget glædeligt, at der var både virksomheder, foreninger og private initiativer blandt de indstillede bæredygtige initiativer.

Bæredygtighed og miljø

Hos NCC Roads kommer der mere og mere fokus på det bæredygtige fortæller Markedschef Hans A. Muurholm, NCC Roads A/S:

 

- Hos NCC Roads er vi meget begejstrede over nomineringen til Odense Bæredygtighedspris. Bæredygtighed har større og større fokus i vores daglige arbejde på alle niveauer i organisationen lige fra tilbudsregning og produktion til udlægning af asfalt på det fynske vejnet.

 

Direktør Søren Jeberg, BioTrans Nordic, glæder sig over at nomineringen sætter yderligere fokus på virksomhedens bæredygtige løsning:

 

- Når man ser et bæredygtigt koncept for sig, som vi så med Biotrans systemet – hvor man sparer penge for kunderne og samtidig undgår lugt og tunge løft, bekæmper skadedyrsproblematikkerne, sparer CO2 og meget mere - ja så er man forpligtet til at føre det ud i livet. Vi er derfor uhyre glade for nomineringen, fordi den er med til at sætte fokus på, hvor vigtige bæredygtige løsninger er.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com