Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stort sydsvensk transportselskab ekspanderer

Søgeord:

30. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Akkafrakt overtager R. Altenstams industri- og byggeaffaldsvirksomhed

Akkafrakt overtager R. Altenstams industri- og byggeaffaldsvirksomhedR. Altenstam AB som driver en genbrugsvirksomhed indenfor industri og byggeaffald samt indsamling af skrot og metal har besluttet sig for at sælge dele af virksomheden.

 

Akkafrakt har købt hele R. Altenstams samlede virksomhed, undtagen skrot og metal-delen.

 

- Vi hilser R. Altenstams chauffører og handelsmedarbejdere velkommen til Akkafrakt. Tilkøbet betyder at Akkafrakt etablerer et nyt forretningsområde kaldet Recycling. -Akkafrakt har som mål at vækste og tage markedsandele gennem fusioner, opkøb og alliancer. I og med at købet og etableringen af forretningsområdet Recycling vil kunne tilbyde vore kunder flere services indenfor genvinding og dermed komplettere vort øvrige udbud, siger Lars Heidenberg, der er adm. direktør hos Akkafrakt.

-Det føles godt at aflevere vores virksomhed indenfor industri- og byggeaffald til et så velkendt firma som Akkafrakt, siger Roger Altenstam, der adm. direktør ved R. Altenstam AB.

 

Stor svensk transportkoncern med base i Malmö

 

AkkaFRAKT er en transport- og logistikkoncern i det sydlige Sverige som tilbyder serviceres indenfor entreprenør, landbrug, handel og industri. Firmaets nøgleord er tilpasning, tilgængelighed og kompetence. Kunderne er både små og store virksomheder og såvel den offentlige sektor som privat personer.

 

Akkafrakt har cirka 500 køretøjer, omsætter årligt ca. 850 mil. svenske kroner. Virksomheden hører hjemme i Malmö og er desuden til stede i Lund, og Åhus.

 

På billedet ses fra venstre adm. direktør Roger Altenstam, Altenstam AB og adm. direktør Lars Heidenberg, Akkafrakt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com