Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportskader registreres

Søgeord:

24. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

619 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Effektiv digitalisering af rapporter.

Den danske IT-virksomhed Multi:IT har skabt en banebrydende løsning til digitalisering af transport- og logistikbranchens trailerrapportering, der effektiviserer alle tilknyttede arbejdsprocesser og giver et solidt aftryk på bundlinjen.

 

Formålet med Trailermate er at få registreret alle trailerskader når de opstår, altid at have overblik over skader og at lave statistik på skaderne.

 

Med Trailermate logger chaufførerne bl.a. trailertilstand ved afhentning og aflevering via en app. I en yderst brugervenlig webportal har speditør og vognmand adgang til de indsamlede informationer om trailerne og kørslen. Dette giver store besparelser af både tid og penge, da håndtering, forsendelse, gennemtjek og arkiveringer af de ”gamle” kalkerpapir-rapporter er ovre. De klare miljømæssige gevinster ved afskaffelsen af det store papirforbrug er også værd hold for øje.

Med digitaliseringen af registrering og håndtering af skader oplever branchens aktører et vigtigt løft, der er med til at fremme de sorte tal på bundlinjen i en branche, der er præget af meget hård konkurrence. 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com