Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TransSoft i nye lokaler

Søgeord:

31. juli 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1769 gange

Læses i øjeblikket af:

1

IT-virksomheden TransSoft videreudvikler med knivskarpt fokus på transportbranchen.

 

I maj skiftede TransSoft den gamle adresse på Gasværksvej ved Aalborg Havn, der har været IT-leverandørens domicil i mere end 20 år, ud og rykkede ind i nye og tidssvarende lokaler på Skelagervej 375L i 9000 Aalborg.

 

Virksomhedens seks ansatte er alle meget tilfredse med de nye lokaler i mere rare omgivelser.

Telefoner, mailadresser og medarbejderne er naturligvis de samme.

 

Flytningen kommer samtidig med at TransSoft oplever en stærk interesse for bedre IT-løsninger blandt danske vognmænd- og speditører.

- Vi mærker heldigvis, at der for alvor er kommet gang i transportbranchen. Ikke bare på Transportmessen i Herning, hvor vi noterede et meget markant spring i interessen hos publikum, men også efterfølgende, siger Steffen Treffer, der er salgs- og marketingschef i TransSoft.

Brancheløsning

TransSoft har siden starten udelukkende koncentreret kræfterne om en brancheløsning til vejgodstransporten. Der er tale om en løsning, der udbygger Microsofts populære virksomhedsløsning C5 med TransSofts fuldt integrerede moduler, der er skræddersyet til vognmands- og speditionsvirksomheder.

 

TransSoft har udviklet godt 150 løsninger for kunder i den danske vognmands- og speditionsbranche – primært mindre og mellemstore virksomheder.

 

Fra dag ét har IT-leverandøren også valgt, at holde alle funktioner in-house.

- Vi har ikke outsourcet nogen funktioner. Udvikling, implementering, salg og support foregår her i huset. Det sikrer, at vi har optimal kontrol med vores løsning og den service vi tilbyder vores kunder, fortæller Steffen Treffer, der er salgs- og marketingschef i TransSoft.

TransSofts løsninger omfatter en række brancherettede moduler til blandt andet ordre indtastning af bookings, disponering af disse, vognregnskab, tankmodul, løn og fortolker, lagerhoteldrift og et chartekmodul, der letter sags afregning ved at samle alle detaljer og dokumenter.

- Chartekmodulet giver overblik over, hvor pengene løber hen i forretningen, ved at genbruge data, der allerede er registreret, forklarer Steffen Treffer.

Et eksempel på, hvordan TransSofts løsning er målrettet til den danske transportbranche, er løn- og fortolker modulet, der ikke bare holder styr på timer.

- Det har 3F/ATL overenskomsten integreret i modulet, hvor brugeren har adgang til relevante data, så det bliver meget lettere at sikre, at lønafregningen er korrekt, siger Steffen Treffer.

Nye værktøjer

Salgs- og marketingschefen fremhæver den løbende udvikling og tilpasning af TransSofts brancherettede løsninger som forklaringen på virksomhedens succes.

 

- Det faktum, at vi udelukkende fokuserer på transportbranchen og har alle funktioner i huset, betyder at vi står stærkt på markedet. Vognmændene ved godt hvem vi er, når de møder os – også dem, der aldrig selv har anvendt vores løsning.

- Men vi hviler ikke på laurbærrene. Derfor lægger vi netop stor vægt på at møde transportvirksomhederne ansigt til ansigt. Både eksisterende og mulige kunder, fordi det er her vi får den feedback, der er nødvendig for at vi kan udvikle vores løsninger, siger Steffen Treffer.

 

TransSoft er i gang med at udvikle på en række områder:

- Et meget aktuelt emne er de elektroniske fragtbreve og elektroniske køresedler, der er på vej til at blive standard i transportbranchen.

-Et andet er behovet for chaufførernes daglige timeregistrering som de selv kan taste eks. via tablets, og som er fuldt integreret med vort løn- og fortolkermodul.

 

- Et tredje er en kommende brancheløsning i Microsoft Dynamics NAV. I alle tre tilfælde, er vi i fuld gang med at skabe løsninger til transportbranchen, slutter Steffen Treffer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com