Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Travlhed hos SkawInspection

Søgeord:

23. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

707 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Havneudvidelse giver nye aktiviteter.

Der vejes, måles og udtages prøver i stor stil hos SkawInspection med hovedkontor på Skagen Havn. Virksomheden, der laver uvildige inspektionsydelser for både køber og sælger, har nemlig aldrig haft så travlt som nu.

 

En væsentlig årsag til travlheden er udvidelsen af Skagen Havn, der stod færdig i sommeren 2015, og som blandt andet har ført til en ny bunkerterminal. Det fortæller Cato B. Christensen, ejer af SkawInspection:

 

Nyt forretningsområde

-Brændstof er et relativt nyt forretningsområde for os, så da vi hørte, at der var et tankanlæg på vej i forbindelse med havneudvidelsen, allierede vi os med Saybolt Danmark A/S, der nationalt samt internationalt er en kæmpe aktør inden for inspektions- og laboratorieydelser. Samarbejdet er indgået med henblik på udførelse af inspektioner både til vands og til lands også i forbindelse med tankanlægget, der lejes og drives af Monjasa. Potentialet på reden er ikke uvæsentligt, og samarbejdet med Saybolt Danmark A/S medfører, at inspektionerne kan forblive lokale og hvem ved med eventuelt yderligere ansættelser til følge, forklarer Cato B. Christensen.  

 

SkawInspection udfører også vejning af fisk, som både kan være en akkrediteret ydelse pålagt af myndighederne eller en uvildig vejning, som virksomhederne bruger til at underbygge deres egen kvalitetssikring. Også her mærker SkawInspection en øget aktivitet efter havneudvidelsen.

Flere ansatte

De mange opgaver har betydet, at SkawInspection har ansat to nye fuldtidsinspektører og to på timebasis, så de nu er oppe på ni inspektører. Det har givet pladsmangel, så virksomheden er nu ved at bygge en ekstra etage på deres kontorbygning, som forventes at stå færdig til jul.

 

Når Skagen Havn arbejder med at styrke dens forretningsområder er det også med tanke for, at der er en synergi til servicefagene på havnen. Willy B. Hansen, adm. direktør for Skagen Havn er derfor glad for de afledte effekter, som de nye aktiviteter giver hos virksomheder som SkawInspection:

 

-Når det går godt på vores forretningsområder inden for fiskeri & forarbejdning, gods & bunkring samt krydstogt, så er der en stor synergi med de maritime serviceerhverv. Som havn ønsker vi proaktivt at investere i projekter, som kan styrke forretningen hos havnens brugere, siger Willy B. Hansen.

 

Fra venstre ses Cato B. Christensen, ejer af SkawInspection og Martin B. Pedersen, inspektør ved SkawInspection, som har været med siden starten i 1999. (Foto: Skagen Havn)

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com