Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Travlhed udløser investering i flere lastbiler

Søgeord:

30. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

SCT anskaffer 12 nye treakslede trækkere.

SCT anskaffer 12 nye treakslede trækkere.SCT Transport A/S har grundet travlhed udvidet vognparken med 12 nye lastbiler.

 

Virksomheden, der kører med sten, grus og jord ved alle større anlægsarbejder i Storkøbenhavn og på Sjælland, beskæftiger nu mere end 200 lastbiler i entreprenørbranchen.

 

De 12 nye lastbiler er af Volvo FH 500 6x4 trækkere, hvoraf de to er beregnet til blokvognstransport. Kombinationen med tre aksler på den trækkende enhed og fire aksler på sættevognen giver lastvognstoget mulighed for at udnytte en totalvægt på 54 tons.

 

Afgørende for SCT Transports valg af lastbiler er ønsket om at være ajour med det nyeste og mest konkurrencedygtige materiel til gavn for kunderne og en hurtig opgaveløsning.

Investeringen i de nye Volvo lastbiler er også en investering i større trafiksikkerhed og bedre arbejdsmiljø for chaufføren. Alle de nye Volvo lastbiler er således udstyret med Volvos transmission I-Shift, der har fuldautomatisk gearskifte.

 

De nye lastvogne er også udstyret med ESP.

 

Store kraner, gravemaskiner og lastbiler fra SCT Transport i pendulfart vidner om et hektisk arbejdsmiljø i Valby og en bydel i forvandling. Der er tale om et 25 hektar stort område ved Carlsberg, hvor der de kommende år skal bygges 567.000 kvadratmeter – en by i byen med moderne faciliteter såsom butikker, boliger, kontorlejemål, cykelstier, grønne områder, kulturaktiviteter, professionshøjskole m.m.

 

De nye Volvo lastbiler er leveret af Volvo Truck Center Hillerød.

SCT beskæftiger ca. 250 medarbejdere via afdelinger i Gilleleje, Hillerød, Roskilde og København.

 

I 2012 blev SCT kåret til Årets Transportvirksomhed, og i 2013 vandt de den nordsjællandske Årets Erhvervspris.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com