Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tre kvartaler for fuld kraft

Søgeord:

2. januar 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

402 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mols-Linien fastholder forventningerne til 2016.

Rederiet Mols-Linien, der blandt andet betjener ruten Aarhus-Odden, noterede sig i årets første ni måneder flot fremgang i trafiktallene.

 

Stigende markedsandel

Selskabet overførte i årets tre første kvartaler 883.024 personbiler, hvilket svarede til en stigning på 9,7 procent i forhold til samme periode sidste år. Det samlede antal overførte personbilsenheder, der ud over personbiler også dækker over lastbiler og busser, steg i perioden med 7,2 procent til 993.654.

 

Administrerende direktør i Mols-Linien, Carsten Jensen:

 

- Den positive udvikling bekræfter, at danskerne betragter Mols-Liniens hurtigfærger som en meget attraktiv løsning, når de skal rejse mellem Øst- og Vestdanmark. Det bekræftes yderligere af, at vores markedsandel stiger. For mange er det simpelthen nemmere, hurtigere, mere behageligt og billigere at bruge vores færger end at tage den lange vej over Fyn, lyder det fra Carsten Jensen.

Fastholder forventningerne

Mols-Linien forventer, at den positive trafikudvikling forstærkes i de kommende år, og baseret på trafiktallene for årets tre første kvartaler fastholder rederiet forventningen til årets resultat på 110 til 130 millioner kroner efter skat.

 

Mols-Linien betjener ruterne Aarhus-Odden og Ebeltoft-Odden med selskabets tre færger Max Mols og KatExpress 1 og 2. I 2017 indsætter Mols-Linien desuden færgen KatExpress 3, og med indsættelsen af den nye hurtigfærge øges kapaciteten i rederiet med 40 procent.

 

Billedtekst: KatExpress 1. Foto: Mols-Linien.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com