Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TRE-OMC åbner i Kolding i dag

Søgeord:

17. april 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1662 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt lagerhotel og omlæsningsstation med døgnåbent i Kolding.

 

Fredag d. 17. april åbner Ib Hansen Koldings nyes omlastecentral og lagerhotel på neutral grund på Egtvejvej 4 i Kolding. Byen er bevidst valgt ud fra dens centrale placering i forhold til resten af Danmark, motorvejsnettet og vore nære eksport og import lande i hhv. Skandinavien og Nordeuropa.

 

TRE-OMC tilbyder omlæsning og lagermulighed, på neutral grund 24 timer i døgnet. Med fleksibilitet og aktivitet døgnet rundt er forventningerne store hos Ib Hansen, som virkeliggør sin 10 år gammel drøm om at åbne eget lagerhotel med omlæsningsstation i Kolding. Firmaets styrke er ligeledes, at de ikke er afhængig af et bestemt samarbejde med parter fra branchen, og det betyder at alle kan serviceres hos TRE-OMC.

Nul ventetid

- Jeg forventer stor succes med mine udvidede åbningstider, da jeg ved, det vil spare vognmændene mange penge i form af nul ventetid for chaufførerne, siger Ib Hansen.

Han ser ligeledes placeringen som et stort plus, da han fra TRE-OMC kan servicere vognmænd og virksomheder i hele Danmark.

 

Et lagerhotel med en kapacitet på 1000 kvadratmeter tør hal, med mulighed for opbevaring og håndtering af paller og løs gods af forskellig art. Udover indendørsarealer, råder TRE-OMC over 3000 kvadratmeter udenomsplads. Ib Hansen regner med at der bliver travlhed fra starten og håber at kunne ansætte 3-4 mand indenfor de første 3 år.

 

Placeringen af TRE-OMC lige ved motorvej E45 –VEST betyder at vognmænd, ikke skal bruge tid på unødvendig kørsel for at læsse en container eller trailer af og samtidig undgår de kørsel i bymæssig bebyggelse.

Stærke maskiner

Med en truck som løfter og håndterer gods op til 16 ton klarer Ib Hansen de fleste løfte- og omlæsningen uden problemer. Ud over opbevaring og omlastning tilbyder TRE-OMC også levering af gods til forarbejdning på virksomheder og afhentning igen.

- Lige nu er vi ved at bygge ramper, så vi er klar til at modtage de første læs d. 17. april, siger Ib Hansen få dage inden åbningen.

Han er kendt i Koldings transportbranche, hvor han tidligere har arbejdet H-Daugaard i Vamdrup. Privat bor han sammen med kone og 4 børn i Kolding.

Ib har de sidste 10 år været håndboldtræner i Harte.

 

I bestyrelsen for TRE-OMC sidder folk med et indgående kendskab til spedition og shipping branchen, og består af tidligere indehaver af speditions firmaet H. Daugaard, Bjarne Nielsen, som er udnævnt til formand, Poul Lyngs tidligere terminalchef i H. Daugaard, samt indehaver Ib Hansen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com