Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Treakslet tippeladskærre til LM Transport

Søgeord:

20. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

L. M. Transport, Ans A/S har for nylig hentet en fabriksny treakslet tippeladskærre ved Lastas A/S i Hedensted.

L. M. Transport, Ans A/S har for nylig hentet en fabriksny treakslet tippeladskærre ved Lastas A/S i Hedensted.Den nye Kel-Berg tippeladskærre har en tilladt totalvægt på 24 tons og er udstyret med et trevejs tippelad. Den kører på tre 8 tons BPW-aksler med tromlebremser ophængt i original BPW-luftaffjedring.

 

Sider/bunde er af svøb, og der er 7 mm specialvalset aluminiumsplade med ekstra slidstærk forvæg af 4 mm aluminiumsplade samt kraftige forsmæksforstærkninger af aluminium.

 

Topvangerne er af kraftige aluminiums-profiler med forstærkningsbånd i U-profil og med anlægsgummiklodser til chassisets vanger.

 

Der er ekstra 7 mm forstærkningsplade over en 1/3 af længden ind fra bagenden i en bredde på 2 meter. De galvaniserede beslag til tiprørene er monterede med bolte i bunden, og der er 2 trin indvendig foran i ladet.

Der er isolering med 80 mm på svøb, og fronten er afdækket med en spejlblank rustfri plade. Tilsvarende er der 5 cm. isolering på den nederste del af svøbet på overhænget i bag.

 

Der er en indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem.

 

Bagklappen er fremstillet af en 5 mm plade med kraftige aluminiumskantrammer, og tophængslerne er flyttet ca.180 mm frem for 10 pct. ekstra åbning ved aflæsning.

 

Styring af bagklappen sker via en kontakt monteret inde i lastbilens førerhus.

 

Den nye tippeladskærre er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas A/S

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com