Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Trux fortsætter fremgangen i Afrika

Søgeord:

21. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Afrika fortsætter med at være et fremgangsrigt marked for Trux, da endnu en stor ordre på 175 frontgittere er kommet fra Tanzania.

Afrika fortsætter med at være et fremgangsrigt marked for Trux, da endnu en stor ordre på 175 frontgittere er kommet fra Tanzania.Tidligere i år leverede Trux en stor bestilling af aluminium-frontgittere til store lastbiler til Tanzania. Nu er det tid til endnu en sending til Afrika, men denne gang er det mere end tre gange så mange frontgittere, der skal leveres.

 

En af Tanzanias største transportvirksomheder har afgivet ordren, der er en af Trux’ største siden starten af 1986. 175 frontgittere til lastbilmærker som Mercedes, Scania og Volvo, bliver derfor produceret sommeren over og leveres i løbet af efteråret til Østafrika.

 

En ordre af denne størrelse sætter naturligvis pres på produktionen hos Trux, men for Trux er det et positivt problem.

- Vi har også talt om vi skal ansætte yderligere svejsere således at det daglige arbejde med den øvrige produktion, kan ske så smidigt som muligt, siger afdelingschef Hasse Olsson hos Trux i Ljusdal, Sverige.

 

Trux AB er markedsførende i Europa indenfor frontmonteret sikkerhedsudstyr til store lastbiler. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og de største markeder er Sverige, Norge og Tyskland.

 

Trux AB ligger i Ljusdal, i det naturskønne Hälsingland, midt i Sverige og indgår i firmaet Mekanotjänst Holding AB, som årligt omsætter for cirka 420 millioner.

 

På billedet ses afdelingschef Hasse Olsson, Trux stå foran svejseanlægget, der i sommer vil komme til at køre på højtryk.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com