Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TS Tech køber Hanstholm Elektronik

Søgeord:

27. juli 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

771 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ser stærk synergi mellem fagligheder.

 

TS Tech køber Hanstholm Elektronik. Med købet af Hanstholm Elektronik bliver TS Tech en af landet største, når det drejer sig om el- og elektronikservice inden for vind, industri, marine og offshore, lyder det fra TS Tech, der har sin base i Esbjerg, hvor Hanstholm Elektronik siden 2012 har haft afdeling. Desuden udvides virkefeltet til Lindø Industripark, Thyborøn og Hanstholm, ligesom medarbejderstaben fordobles til cirka 80.

 

- Med opkøbet af Hanstholm Elektronik sigter vi efter at blive den førende partner for rederierne i Danmark. Vi ser stærk synergi mellem de to selskabers faglighed, og vi glæder os til at komme i gang med at levere optimale produkter og serviceydelser til vore kunder. Vi vil i fremtiden have et ekstra fokus på udviklingen af marinedelen, hvor vi er i gang med at sammensætte et stærkt team, siger administrerende direktør i TS Tech, Thomas V. West, der også varetager den overordnede ledelse i den nye organisation, og fortsætter:

- Kulturen og den rette virksomhedsånd er vigtig for os, og vi ser Hanstholm Elektronik som et godt match. Hanstholm Elektronik har i mange år haft et godt og solidt navn i branchen, og vi ser virksomheden som en unik mulighed for at konsolidere os slagkraftigt i markedet. Vi glæder os meget til at udnytte potentialerne i den nye konstellation, siger Thomas V. West.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com