Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TSU tilfreds med Transport 2015

Søgeord:

26. juni 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

902 gange

Læses i øjeblikket af:

1

16 nye medlemmer til Facebook-gruppe.

TSU, der for nyligt skiftede navn til Transportens Udviklingsfond, men som under Transport 2015-messen stadig opererede under navnet Transportsektorens Uddannelsesfond, er ganske godt tilfreds med den interesse, de besøgende viste for fondens stand på messen i Herning.

 

TSU havde i alt taget fire tilbud med til de gæster, der kom forbi standen. Heriblandt muligheden for at få sociale nøglepersoner i sin virksomhed, en ordblindekonsulent, samt ”Den sunde pølsevogn”, der blev det største tilløbsstykke på TSU’s stand.

Interesse for Ovesen

Men oplægget fra Nicolai Ovesen tiltrak også meget opmærksomhed. Ovesen, der er den første unge lastbilchauffør, der benyttede sig af TSU’s tilbud om et års arbejdseventyr i Canada, fortalte de interesserede fremmødte unge om sine oplevelser ”overthere”. I løbet af messen fik projektets tilknyttede Facebook-gruppe ”Et år bag rattet i Canada” 16 nye medlemmer, hvilket glæder projektchef hos TSU, Magnus Købke:

 

- Det er da tegn på, at interessen for Canada-projektet er til stede. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne vil sende et hold på fire unge chauffører af sted til sommer, så jeg glæder mig til at se nogle ansøgninger, siger Magnus Købke og slutter:

- Vi fik det ud af messen, som vi gerne ville, og det var rat at mærke, at der faktisk er interesse og positivitet omkring de initiativer, vi tager, siger projektchefen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com