Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUC DEKRA: Spot på transport og vækst i 2015

Søgeord:

6. januar 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

2203 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Magnus Heunicke hovedtaler ved nytårskur og minikonference.

Mandag 19. januar deltager transportminister Magnus Heunicke (S) ved TUC DEKRA’s nytårskur og minikonference Transport & Vækst 2015, der foregår på Industribuen 4, Ishøj fra kl. 13 til 15.30.
 
Eftermiddagen sætter fokus på, hvordan transportbranchen bidrager til den danske vækst i det nye år.

 

- Er der forhindringer, som vi skal have ryddet af vejen? Og hvordan gør vi transportuddannelserne endnu mere attraktive for både ledige og dem, der gerne vil skifte karrierespor, lyder det blandt andet fra TUC DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser.

 

Her siger administrerende direktør Peter Laursen på forhånd:

 

- Når man ikke kan tale væksten i gang, så handler det om at være konkret og zoome ind på det, der gør en forskel. Med minikonferencen ønsker TUC DEKRA at få sat spotlight på de faktorer, som vi i det kommende år bør være fælles om at løfte: Nemlig det der skaber værdi og arbejdspladser i branchen. Vores mål er, at vi og branchens andre aktører skal gå klogere hjem efter konferencen og tage fat på det, der får betydning resten af året.
 
Dansk Industri

Ud over transportminister Magnus Heunicke deltager branchedirektør Michael Svane (Dansk Industri) og Hans Christiansen (Transporterhvervets Uddannelser). Og så bidrager tv-vært og foredragsholder Jacob Rais med et indlæg om betydningen af service i transportsektoren.
 
TUC DEKRA’s minikonference henvender sig i særlig grad til alle tænkelige aktører i transportbranchen, jobcentre, a-kasser og politikere, der ønsker at vide besked og bidrage til debatten om, hvordan transport i Danmark er en forudsætning for vækst og velstand. Og hvordan vi i fællesskab omdanner de gode idéer til konkrete arbejdspladser.
 
Alle er velkomne til at deltage i TUC DEKRA’s nytårskur og minikonference.
Deltagelse er gratis men forudsætter tilmelding (senest fredag 16. januar) til Carina Black Kristensen: ck@tucdekra.dk
 
 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com