Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUC DK uddeler Jobgaranti-Prisen i morgen

Søgeord:

28. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2327 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den store kommunalpolitiske event i denne uge – KL’s JobCAMP i Horsens – bliver i morgen tirsdag kl. 13.30 rammen om uddelingen af Jobgaranti-Prisen.

Den store kommunalpolitiske event i denne uge – KL’s JobCAMP i Horsens – bliver i morgen tirsdag kl. 13.30 rammen om uddelingen af Jobgaranti-Prisen.TUC DK-konceptet – Jobgarantien –lægger navn til prisen.

 

TUC DK er et skolesamarbejde og Danmarks største udbyder af uddannelser inden for transportsektoren. TUC DK ud- og efteruddanner årligt ca. 35.000 medarbejdere i branchen.

 

Jobgaranti-Prisen blev første gang uddelt på Folkemødet på Bornholm. Her gik den til Københavns Kommune og busselskabet Nobina A/S.

MF'er overrækker prisen

Hvem der modtager Jobgaranti-Prisen i år afsløres på TUC DK’s stand i Horsens på jobmessens første dag. Leif Lahn Jensen, folketingsmedlem og arbejdsmarkedspolitisk ordfører for Socialdemokraterne, overrækker prisen til de to modtagere.

Prisen uddeles to gange årligt, hver gang til to modtagere: Et kommunalt jobcenter/forvaltning og en offentlig eller privat virksomhed, der gør ”en ekstraordinær, bemærkelsesværdig og anerkendelsesværdig indsats for at bringe ledige i arbejde (primært inden for transportsektoren)”, som det hedder i motivationen for prisen.

 

TUC DK’s særlige Jobgaranti-koncept har inden for de seneste par år flyttet flere end 2.600 fra ledighedskøen til beskæftigelse i transportbranchen.

Vedvarende indsats

Direktør i TUC A/S, Charlotte Gosch, ser frem til uddelingen af Jobgaranti-Prisen:

 

- At uddele prisen giver os lejlighed til at påskønne gode samarbejdspartnere, der i det daglige kæmper for at gøre en forskel sammen med os. Uden engagerede jobcentre og virksomheder kunne jobgarantien ikke realiseres. Det er meget vigtigt for os, at en håndholdt og vedvarende indsats fører resultater med sig. Vi sætter en ære i at følge hver enkelt sag – hver enkelt ledige – helt til dørs for at leve op til den forsikring, der ligger i ordet Jobgaranti, siger direktør Charlotte Gosch.

Med prisen følger et værk af kunstneren Bettina Storm.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com