Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tunge køretøjer over kanten

Søgeord:

11. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

751 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Svetruck udskiber trucks via CMP.

Når Svetruck transporterer trucks, går vejen via CMP. I løbet af efteråret har man lastet trucks i Malmø til videretransport til slutdestinationer i Peru og Tyskland.

 

Dermed viser CMP endnu en gang, hvor stærkt et tilbud man han inden for segmentet High and Heavy.

 

Svetruck AB i Ljungby har leveret trucks til hele verden siden 1977. Det er gaffeltrucks og containertrucks, tømmertrucks til træ- og cellulose-/papirindustrien samt mange andre specialtrucks.

 

– Svetruck AB fremstiller trucks, der vejer mellem 10 og 55 ton og ligeledes tømmermaskiner, hvor vi er førende i verden, fortæller Dan Johansson, Area Sales Manager hos Svetruck AB. Omkring 75 procent af produkterne går til eksport, og i dag er vi til stede i mere end 70 lande.

– Nærheden på Europa med gode, daglige forbindelser gør CMP til en velegnet udskibningshavn for Svetruck AB, siger Dan Johansson. I begyndelsen af oktober udskiber vi også to tømmermaskiner via CMP. Modellen hedder Svetruck TMF 15/11, og slutdestinationen denne gang var Tyskland.

 

Svetrucks produkter tilhører segmentet High and Heavy, som også omfatter busser, lastbilver, entreprenørmaskiner og andre tunge køretøjer.

 

– High and Heavy er et vigtigt supplement til CMP's bilaktiviteter, især fordi det er en interessant returlast for de bilrederier, vi samarbejder med, siger Johan Ullenby, COO for Port & Terminal Operations hos CMP.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com