Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tunnel-tyvstart i små bidder

Søgeord:

21. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Når Femern A/S i den kommende tid begynder at udbyde de første fremrykkede anlægsopgaver ved Rødbyhavn, vil det ske i små bidder som også lokale virksomheder forventes at kunne bide over.

Når Femern A/S i den kommende tid begynder at udbyde de første fremrykkede anlægsopgaver ved Rødbyhavn, vil det ske i små bidder som også lokale virksomheder forventes at kunne bide over.Det fortalte designmanager Niels Erik Mortensen, Femern A/S, under et arrangement for danske og tyske erhvervsfolk i Holeby.

 

Når der således nu skal bygges en ny pumpestation, fordi Strandholm Landvindingslags nuværende ligger der, hvor der skal bygges tunnelelementfabrik, vil den opgave ifølge Niels Erik Mortensen blive delt op i tre enkelt-entrepriser: Jord- og beton, byggeriet af selve pumpehuset og endelig installationerne som den tredje entreprise.

 

Desuden venter også blandt andet vejarbejder på mindre strækninger, når Femern A/S som fastlagt i regeringens vækstplan bruger i alt 700 millioner kroner i år og næste år for på en gang at gøre Femern Bælt-projektets tidsplan mere solid, og for at fremme beskæftigelsen på Lolland-Falster.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com