Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUR efterlyser kandidater til uddannelsespris

Søgeord:

24. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hvert år uddeler TUR et hæderslegat i form af et pengebeløb til en person, organisation eller institution, der yder en særlig indsats for udvikling af faglige uddannelser - med særlig vægt på uddannelse af personer og grupper uden særlig tradition for kompetenceudvikling via uddannelse.

Hvert år uddeler TUR et hæderslegat i form af et pengebeløb til en person, organisation eller institution, der yder en særlig indsats for udvikling af faglige uddannelser - med særlig vægt på uddannelse af personer og grupper uden særlig tradition for kompetenceudvikling via uddannelse.I år uddeles prisen 25. marts på TURs strategikonference i København.

 

Alle med interesse for transportområdets uddannelser er velkomne til sende forslag til priskandidater til TURs sekretariatschef Hans Christiansen, senest 19. februar, til hc@tur.dk

 

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) til transportområdet.

 

TUR ejes af arbejdsgiverforeninger og fagforbund inden for transportbranchen og varetager som interesseorganisation transporterhvervets uddannelsesmæssige interesser over for offentlige uddannelsessystemer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com