Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUR-hæder til Frode Laursen

Søgeord:

23. oktober 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1424 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Satsning på unge chauffører sikrer Frode Laursen A/S en uddannelsespris.

 

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) tildelte i går TURs Uddannelsespris til transportvirksomheden Frode Laursen A/S. Det er Frode Laursens målrettede indsats for at rekruttere og uddanne nye medarbejdere – herunder ikke mindst etableringen af FL Driver Academy – der er baggrunden for den velfortjente hæder.

 

- Gennemsnitsalderen på en dansk chauffør er over 50 år, og derfor har vi som branche behov for at få mange flere unge tiltrukket til faget, hvis det ikke helt skal uddø. siger personalechef Ole Munk.

 

- Frode Laursen A/S er i forvejen en virksomhed, som har rigtig god erfaring med unge mennesker, hvor ca. 70 kontorelever og lærlinge i øjeblikket er i gang med en uddannelse. Der er tale om chauffør-, lager- og logistik- samt mekanikerlærlinge og økonomi-, spedition- og administrationselever – og vi har plads til flere, lyder det fra personalechefen.

- Vi tror på, at unge mennesker tiltrækker andre unge mennesker, og derfor er vi altid på udkig efter elever, der vil gøre karriere en i en international transport -og logistikvirksomhed, med mange udviklingsmuligheder.

 

- Vi er naturligvis rigtigt stolte af, at TUR har bemærket vores ekstraordinære indsats overfor såvel de unge, som selve transporterhvervet – og derfor skal diplomet også have en særlig placering på vort hovedkontor i Vitten” siger Ole Munk, og tilføjer:

 

- Vi er endvidere rigtigt glade for, at andre i transportbranchen også har taget initiativ til at få tiltrukket flere unge til faget, og et mål kunne jo være, at der årligt skal uddannes det antal unge chauffører, der som minimum svarer til den naturlige afgang. Frode Laursen A/S er i øjeblikket i gang med at planlægge det videre forløb for ”FL Driver Academy”, og vi glæder os til at følge udviklingen i en tid, hvor der er job til alle chauffører.

TUR står for Transporterhvervets Uddannelser, og ejes af forskellige arbejdsgiverforeninger (ATL etc.) og fagforbund (3F etc.) indenfor transportbranchen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com