Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUR i nyt uddannelses-fællesskab

Søgeord:

2. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tæt samarbejde med andre uddannelsesorganisationer skal styrke udviklingen af erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser.

Tæt samarbejde med andre uddannelsesorganisationer skal styrke udviklingen af erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser.Til årsskiftet flytter Transporterhvervets Uddannelser (TUR) ind i BUEN på Vesterbrogade i København, hvor syv andre uddannelsessekretariater i forvejen holder til. Formålet med flytningen er at styrke samarbejdet om udviklingen af erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser.

 

- Vi er meget begejstrede, fordi det her grundlæggende handler om, at vi får bedre muligheder for at gøre dét, vi gør bedst. Nemlig at udvikle erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser, der matcher arbejdsmarkedets behov, siger Hans Christensen, der er sekretariatschef i TUR, i en pressemeddelelse, og fortæller videre om fordelene ved det tætte fysiske samarbejde:

 

- Det er vigtigt for os, at vores drift hele tiden bliver bedre, mere effektiv, mere synlig og mere robust. Det giver os også fordele, når vi skal arbejde med store reformer som den aktuelle EUD-reform, eller når vi i fællesskab driver landets største kursusportal amukurs.dk, siger han.

De nuværende syv uddannelsessekretariater i BUEN er Industriens Uddannelser, Uddannelsesnævnet, Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser, Serviceerhvervenes Uddannelsessekretariat, Grafisk Uddannelsessekretariat, UU Danmark og DPA-System. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com