Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUR-priser uddelt

Søgeord:

28. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

TUR’s Uddannelsespris 2014 blev tildelt direktør hos Brdr. Jensen Møbeltransport Anette Jensen og til holdet bag uddannelsesportalen amukurs.dk.

TUR’s Uddannelsespris 2014 blev tildelt direktør hos Brdr. Jensen Møbeltransport Anette Jensen og til holdet bag uddannelsesportalen amukurs.dk.TUR’s Uddannelsespris gives til en person, organisation eller institution, der har ydet en særlig indsats for udviklingen af de faglige uddannelser.

 

I år gik den ene pris til Anette Jensen, der er direktør hos Brdr. Jensen Møbeltransport i Hvidovre.

 

Anette Jensen fik prisen for sit store arbejde i forbindelse med udviklingen af flytteuddannelserne. Hun har en dyb faglig indsigt i flyttebranchen og de arbejdsfunktioner, som er knyttet til erhvervets udførelse. Derudover har hun et helt særligt engagement og evnen til at komme sine elever i møde.

 

Årets anden pris gik til holdet bag uddannelsesportalen amukurs.dk, der blev lanceret af Industriens Uddannelser i juni 2012. Portalen fik prisen for i den grad at have etableret en effektiv og meget tilgængelig mulighed for at promovere og udbrede kendskabet til AMU-kurserne.

Prisen blev modtaget af projektleder for amukurs.dk Jesper Hvilsby Ulrich og projektleder for Oplev AMU Thea Jepsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com