Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUR reviderer 11 mål inden for vejgodstransport

Søgeord:

7. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) har revideret 11 uddannelsesmål i forbindelse med nye bekendtgørelser fra Justitsministeriet og Trafikstyrelsen.

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) har revideret 11 uddannelsesmål i forbindelse med nye bekendtgørelser fra Justitsministeriet og Trafikstyrelsen.De vigtigste ændringer er:

 

En justeret undervisning i førstehjælp, der skyldes ændringer hos Dansk Førstehjælpsråd og medfører, at der fremover undervises i brug af hjertestarter.

 

Varigheden er fire klokketimer, svarende til 5,5 lektion.

 

Desuden stilles der nye krav til faglærernes kvalifikationer og uddannelse, og der er indført krav om, at lektionsplanen nu omfatter hele uddannelsesforløbet.

 

De individuelle køretimer må først begynde efter 9. kørelektion til kørekortet, uddannelsescentret skal opbevare kopier af chaufførernes kørekort i mindst to år, lige som der er kommet en præcisering af krav til lastbiler og busser, der bruges til individuelle køretimer.

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) til transportområdet.

 

TUR ejes af arbejdsgiverforeninger og fagforbund inden for transportbranchen og er en interesseorganisation, der varetager transporterhvervets uddannelsesmæssige interesser over for offentlige uddannelsessystemer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com