Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Uddannelsesinstitution får leveret ny trailer

Søgeord:

21. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

EBS og RSS er noget af trafiksikkerhedsudstyret på EUC Syds nye trailer.

EBS og RSS er noget af trafiksikkerhedsudstyret på EUC Syds nye trailer.Uddannelsesinstitutionen EUC Syd i Aabenraa har netop fået leveret en helt ny trailer med alskens nymodens udstyr. Dermed kan fremtidige kursister på uddannelsescenteret blive godt opdateret på gardintrailere.

 

Den nye trailer er en treakslet Krone Profi Liner med gardinopbygning, der er bygget op med en kongetap, som kan klare at overføre op til 15 tons og en akselsektion med treaksler, der kan klare op til 24 tons samlet akseltryk.

 

Chassiset er udstyret med tre BPW Eco Plus aksler af typen 9 tons med tromlebremser, og akslerne, der er hængt op i original BPW luftaffjedring, er monteret med en indbyrdes afstand på 1310 mm.

Bremsesystemet er et Wabco EBS-anlæg med bl.a. den trafiksikre facilitet RSS (Roll Stability Control – der modvirker vælteulykker m.v.). Baglygterne er led diode-lamper med to tre-kammer lamper i hver side.

 

Bunden er fremstillet af 30 mm vandfast plywood, og taget er et krone skydetag med tagbøjler af metal.

 

Traileren er også udstyret med et XL lastsikringscertifikat vdi2700/en12642 xl, så traileren kan klare en sikker surring af meget forskelligt gods.

 

Den nye Krone trailer er leveret af Krone ScanBalt Group i Padborg, hvor salgskonsulent Ebbe Termansen har stået for salg og levering.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com