Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Udenlandske chauffører sparer turen til København

Søgeord:

4. december 2014  |  

Læst i alt:

2411 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Udenlandske chauffører kan nu nøjes med at køre et smut forbi Padborg, hvis de skal have taget billede og give underskrift for at konvertere deres udenlandske chaufførefteruddannelsesbeviser til et dansk.

 

Det bliver nu lettere for en udenlandsk chauffør, der tager fast ophold eller får arbejde i Danmark, at konvertere sin udenlandske dokumentation for gennemført chaufførefteruddannelse.

 

Hidtil har alle personer med udenlandske beviser skullet forbi Trafikstyrelsen i København for at få taget et billede samt afgive en elektronisk underskrift, men den tur er ikke længere nødvendig:

 

- Det er et virkeligt godt tiltag, at personer med udenlandske beviser nu kan få foretaget formalia her i Padborg, da det sparer dem den lange tur til København, fortæller chefkonsulent Anders Jessen fra ITD, der bakkes op af inspektør Johnny Bengtsson fra Trafikstyrelsen:

 

- Trafikstyrelsen er glad for den nye service, der nu udbydes til gavn for de udlændinge, der kan få nytte af den.

Trafikstyrelsen sagsbehandler stadig

Udover hjælp til selve ansøgningen om konvertering, begrænser servicen hos ITD sig til at få taget billede og givet en elektronisk underskrift. Resten af sagsbehandlingen samt udstedelse af det danske chaufførefteruddannelsesbevis foretages stadig hos Trafikstyrelsen.

 

Personer med danske uddannelsesbeviser skal stadig henvende sig på den AMU-skole, hvor vedkommende har taget kurset, hvis de af en eller anden grund har brug for en ny version af deres chaufførefteruddannelsesbevis.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com