Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Udvid netværket

Søgeord:

6. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

855 gange

Læses i øjeblikket af:

1

 

Konference skal koble transporten sammen.

En stor national konference sætter fokus på koblingen af transportformer til gavn for dansk erhvervsliv. Konferencen afholdes den 9. marts 2017 i et samarbejde mellem Fredericia Kommune, Business Fredericia og ADP A/S, som ejer og driver erhvervshavnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia.

 

-Vi går forrest med en national konference om koblingen af transportformer, fordi vi kan se et stort potentiale i afhjælpning af trængslen på de danske motorveje ved at koble vejgodstransport med andre transportformer. Mange virksomheder har fokus på effektivt at få transporteret varer og gods rundt, men mobiliteten på de danske veje er under pres på grund af trængsel. Derfor sætter vi nu fokus på at øge mobiliteten gennem koblingen af transportformer til gavn for virksomheders vækst og konkurrenceevne, siger Nils Skeby, CEO i ADP A/S.

Transport- og logistiksektoren søger mod Taulov

Området omkring Fredericia og Taulov har de helt rigtige forudsætninger for at skabe effektive transport- og logistikløsninger og derfor søger virksomheder mod Taulov.

 

-Vi mærker en stor interesse fra virksomheder, som ønsker at placere sig i Taulov-området. En central beliggenhed og nem adgang til motorveje E20/E45 giver virksomhederne gode forudsætninger for at få transporteret varer. En central beliggenhed og god mobilitet spiller også en central rolle i forhold til at tiltrække arbejdskraft, siger Kristian Bendix Drejer, Erhvervsdirektør i Business Fredericia.

 

Konferencen samler eksperter, beslutningstagere og repræsentanter fra erhvervslivet til en dag med debat, god indsigt og ny viden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com