Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Undervisningsministeren besøgte Nyscan

Søgeord:

8. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Undervisningsminister Christine Antorini besøgte i går Nyscans afdeling i Hvidovre som en del af en dag med fokus på praktikpladser.

(Foto: Nyscan)

Undervisningsminister Christine Antorini besøgte i går Nyscans afdeling i Hvidovre som en del af en dag med fokus på praktikpladser.

(Foto: Nyscan)

Dagen startede hos TEC, der er Nordeuropas største uddannelsescenter inden for mekanik og transport, hvor ministeren, sammen med repræsentanter fra Dansk Arbejdsgiverforening, hørte om skolens opsøgende arbejde i forhold til at skaffe praktiskpladser til eleverne.

 

Efterfølgende besøgte ministeren og TECs praktikpladskonsulenter Nyscan for at få førstehåndsindtryk af praktikkonsulenternes arbejde.

 

- Vores servicechef, Kasper Rasmussen og jeg havde et spændende og interessant møde med bl.a. ministeren, hvor vi fik mulighed for fremkomme med nogle konkrete forslag til ministeren vedr. bedre vilkår for lærlingeuddannelsen og rekruttering af lærlinge som et stort problem, og mødet endte faktisk ud i, at vi er i gang med at ansætte en elev som lastbilmekaniker, fortæller administrerende direktør for Nyscan, Claus Hofman.

Nyscan er autoriseret Scania forhandler og sælger og servicerer lastbiler fra fem afdelinger i hhv. Hvidovre, Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com