Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Uni-Tankers opruster

Søgeord:

27. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det fynske tankskibsrederi Uni-Tankers skal have udvidet flåden med 30 procent til cirka 50 tankskibe i 2017.

Det fynske tankskibsrederi Uni-Tankers skal have udvidet flåden med 30 procent til cirka 50 tankskibe i 2017.Det er resultatet af en ny ekspansiv strategi, som rederiets bestyrelse sammen med ejeren Torben Østergaard-Nielsen har fastlagt for de næste tre år.

 

-Vores mål er at få kraftig vækst. Vi satser nu på en 30 procents udvidelse over de næste tre år. Væksten skal ske ved øget antal skibe og tonnage. Hvor meget, vi skal investere, kommer an på, om vi køber eller chartrer tankskibene, siger Torben Østergaard-Nielsen til Berlingske Business.

 

Rederiet driver en flåde af 39 små og mellemstore tankskibe, som er en blanding af skibe, som rederiet selv ejer og skibe i management.

Uni-Tankers har blandt andet overtaget ni tankskibe fra rederiet Erria, der i 2012 var i problemer. Uni-Tankers overtog skibene ifølge en aftale om gældssanering, som Erria indgik med Danske Bank. Til gengæld for skibene fik Erria en aktiepost på 15 procent i Uni-Tankers.

 

Uni-Tankers har som mål at blive en førende global spiller i markedet for små og mellemstore olie- og kemikalietankskibe.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com