Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Uni-way køber Starfragt

Søgeord:

4. februar 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1597 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stærkere position på Skandinavien.

Det Aalborg-baserede speditionsfirma Uni-way A/S har overtaget aktiviteterne i Starfragt A/S, der er hjemmehørende i Egå nord for Aarhus.

 

De to selskaber har været samarbejdspartnere i flere år, men 1. februar blev Starfragt, der blev stiftet i 1981, altså officielt af en del af Uni-way.

 

Starfragt-indehaver, Karl Berg, har valgt at stoppe i virksomheden, mens selskabets to medarbejdere, Jens Schmidt Lassen og Thomas N. Rasmussen, fremover vil betjene Starfragts kunder fra Uni-ways kontor i Aalborg.

 

Ifølge Uni-way-direktør Claus Madsen kan overtagelsen af Starfragt bidrage til at styrke Uni-ways tilstedeværelse i Skandinavien:

 

- Uni-way kører i hele Europa. Vi opererer med 70 egne trailere og tilbyder daglige forbindelser mellem Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Vi er især stærke på Sverige, hvor Starfragt de senere år har specialiseret sig i Norge. Derfor er det attraktivt for os at overtage Starfragts aktiviteter, og vi styrker hermed vores position på det skandinaviske marked, siger Claus Madsen.

Uni-way A/S beskæftiger 22 medarbejdere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com