Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Uni-way overtager Starfragt

Søgeord:

1. februar 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1014 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Uni-way A/S styrker positionen på transporter til Skandinavien med opkøb.

Det Aalborg-baserede speditionsfirma Uni-way A/S overtager aktiviteterne i Starfragt A/S i Egå, som især har været specialister i transport på Norge.

Det oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

 

Starfragt og Uni-way har gennem mange år været samarbejdspartnere, men fra 1. februar har indehaver af Starfragt, Karl Berg, valgt at stoppe og afhænde den 35 år gamle virksomhed til Uni-way. De to medarbejdere, Jens Schmidt Lassen og Thomas N. Rasmussen, vil fortsat betjene Starfragt-kunderne, nu med base i Aalborg, hvor de bliver en del af Uni-way’s team af dygtige speditører.

 

- Uni-way kører i hele Europa. Vi opererer med 70 egne trailere og tilbyder daglige forbindelser mellem Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Vi er især stærke på Sverige, hvor Starfragt de senere år har specialiseret sig i Norge. Derfor er det attraktivt for os at overtage Starfragts aktiviteter, og vi styrker hermed vores position på det skandinaviske marked, siger adm. direktør i Uni-way, Claus Madsen.

Han føjer til, at de to virksomheder har samme forretningsmæssige holdning til kvalitet og service. Det betyder bl.a., at al kørsel til Skandinavien sker med danske biler og danske chauffører, således at servicen er i top. Ved at samle kræfterne bliver det muligt at yde kunderne en endnu bedre service.

 

Uni-way a/s med 22 medarbejdere er danskejet. Udover kørsel med almindelige gardintrailere, er Uni-way desuden en af Danmarks førende udbydere af specialtransport løsninger og tilbyder endvidere kurerkørsel, luftfragt og oversøisk transport.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com