Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

United og Lufthansa lancerer samarbejde

Søgeord:

14. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

168 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Amerikansk-europæisk j/v.

 

Med virkning fra 3. maj har amerikanske United Airlines og tyske Lufthansa Cargo lanceret selskabernes tidligere annoncerede joint venture inden for luftfragt.

 

- Dette joint venture er designet til at give mere værdi til vores kunder. Kombinationen af de to stærke netværk giver nye rutemuligheder. Sammenlægningen af vores lagre, i München for eksempel, er en yderligere fordel, hvor kunderne kun behøver én lokation til levering af eksportvarer og afhentning af importvarer. Tilknyttede processer og hurtigere overførsler mellem separate lagre fører også til strømlinede transporttider, siger Peter Gerber, bestyrelsesformand og administrerende direktør i Lufthansa Cargo.

 

Med samarbejdet deles selskaberne om salg samt bookning af standard- og ekspresforsendelser på ruter mellem Europa og USA.

- Luftfragtkunder verden over sætter pris på hastighed, bekvemmelighed og pålidelighed. Gennem vores joint venture tilbyder United og Lufthansa Cargo transatlantiske afskibere flere muligheder, der tilbyder disse fordele – herunder øgede frekvenser i et kombineret netværk, der er tilgængeligt via et af selskabernes bookingkanaler, siger Jan Krems, præsident i United Cargo.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com