Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Uno udvider mod øst

Søgeord:

10. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2335 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aarhus-baserede Uno Transport har overtaget majoriteten i P. Poulsen Shipping & Forwarding A/S, der også har specialiseret sig i transporter til og fra Østeuropa.

Aarhus-baserede Uno Transport har overtaget majoriteten i P. Poulsen Shipping & Forwarding A/S, der også har specialiseret sig i transporter til og fra Østeuropa.Uno Transport er i forvejen repræsenteret med egne kontorer i Rusland, Letland, Litauen og Ukraine, men med overtagelsen kan Uno også tilføje Bulgarien og Rumænien, hvor P. Poulsen igennem en årrække har drevet forretning fra.

 

- Det er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse, siger direktør i Uno Transport Kim Uno Mogensen.

 

- Det har længe været vores mål at blive bredere på Østeuropa. Det er et interessant marked, der ligger godt til os, men det tager tid at bygge den nødvendige ekspertise op i den del af verden. Derfor har vi været interesseret i at finde en virksomhed, der har stor erfaring i øst, og som dækker andre lande, end vi gør. Det har vi fundet hos P. Poulsen, som er en stærk aktør i Østeuropa, og som vi ser store muligheder i at udvide vores forretning sammen med, siger Kim Uno Mogensen.

Hos P. Poulsen er direktør Lars Poulsen også begejstret for handelen:

 

- Vi har i et stykke tid været på udkig efter en samarbejdspartner, der kan være med til at løfte vores forretning i Østeuropa, hvor vi gennem mange år har opbygget et værdifuldt lokalkendskab. Vi har kendt Uno Transport længe, og har altid haft en god dialog med dem, siger Lars Poulsen.

 

P. Poulsen Shipping & Forwarding A/S driver på trods af overtagelsen fremover stadig forretning under samme navn, ledelse og medarbejdere som hidtil. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com