Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Uno-X: Nyt moderne diesel- og Adblue-anlæg i Holbæk

Søgeord:

6. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2311 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I går åbnede Uno-X et splinternyt stort tankanlæg med Adblue til lastvogne foran TITAN Lastvogne på Bødkervej 12 i udkanten af Holbæk.

I går åbnede Uno-X et splinternyt stort tankanlæg med Adblue til lastvogne foran TITAN Lastvogne på Bødkervej 12 i udkanten af Holbæk.Uno-X stationerne er kendt i Holbæks bybillede, hvor de findes på K.P. Danøsvej, Roskildevej, Munkholmvej og på Skovvejen i Regstrup.

 

I går åbnede Uno-X så også et splinternyt tankanlæg for lastvogne på Bødkervej 12 i udkanten af Holbæk.

 

- Vi arbejder hele tiden på at udvide og styrke vores netværk. Vi har et godt forhold til transportbranchen, og vores store fokus på sikkerhed i forhold til dieseltyveri har givet os endnu flere kunder og henvendelser. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan imødekomme efterspørgslen og udvide vores landsdækkende netværk med vores tankanlæg her i Holbæk, siger Claus Gottlieb, direktør i Uno-X Energi.

Tilsætningsstoffet Adblue reducerer lastbilernes kvælstofholdige udstødningsgasser, og mængden af lastvogne der bruger Adblue har været støt stigende i takt med strammere miljømæssige krav.

 

Holbæks nye tankanlæg er den sidste nye udgave af sin slags, der også har alle de nyeste tiltag til forbedret sikkerhed.

Sikkerhed i førersædet

Anlægget går således hånd i hånd med Uno-X’ øgede fokus på sikkerhed i transportbranchen.

Sidste år lancerede Uno-X sit 2-kort system, efter at det kom frem, at op til seks procent af det samlede dieselforbrug hos danske erhvervsvirksomheder foregik via stjålne kort.

 

Claus Gottlieb:

 

- 2-kort-systemet sikrer, at tyvene ikke kan købe diesel på et Uno-X dieselkort stjålet fra vognen. For at tanke diesel skal chaufføren med det nye system være i besiddelse af både et vognkort og et personligt chaufførkort med pinkode.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com