Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Uno-X vil hjælpe chauffører

Søgeord:

22. august 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1042 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fokus på truckanlæg på Transport Øst.

Når Transport Øst-messen i Greve løber af stablen for ottende gang den 3. – 4. september, vil energiselskabet Uno-X fokusere på at fortælle vognmænd og chauffører om selskabets landsdækkende netværk af truckanlæg.

 

Ifølge Uno-X kører flere chauffører nemlig ekstra kilometer på landevejene, fordi de ikke ved, at de kan tanke tættere på.

 

Rikke Judson, projektkoordinator hos Uno-X Energi:

 

- Det er femte gang, at vi deltager på Transport Øst. Det er altid godt at møde vognmændene, som er vores kunder. Men vi sætter også pris på den direkte dialog med deres chauffører, for de giver os indblik i, hvad de oplever ude ved anlæggene, siger Rikke Judson og fortsætter:

 

- I år vil vi gerne benytte lejligheden til at gøre vognmænd og chauffører opmærksomme på vores landsdækkende netværk af godt beliggende truckanlæg. Når vi taler med vores kunder, så hører vi desværre fra nogle, at de kører unødige kilometer for at tanke, fordi de ikke er klar over, at der ligger et truckanlæg tættere på. Det er spild af deres tid, så det vil vi gerne informere dem om, lyder det fra projektkoordinatoren.

Rikke Judson tilføjer, at Uno-X Energi desuden vil benytte muligheden til at snakke om de mange sikkerhedstiltag, man har indført på dieselkort-området. Heriblandt seneste skud på stammen: videoovervågning på landets truckstationer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com