Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UPS er logistiksponsor for Grøn Koncert 2013

Søgeord:

4. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den globale logistikvirksomhed UPS er sponsor for Muskelsvindfondens Grøn Koncert 2013.

Den globale logistikvirksomhed UPS er sponsor for Muskelsvindfondens Grøn Koncert 2013.Sponsoraftalen indebærer, at alle billetter sikkert kommer frem til mere end 100 Føtex- og Bilkabutikker, så det er nemt for alle interesserede at købe billetter til koncerterne.

 

-Billetterne skal være til stede i butikkerne, så snart salget starter. Derfor er det vigtigt med en samarbejdspartner som trygt og sikkert sørger for, at al logistik ordnes enkelt og effektivt. Sådan en partner har vi med UPS, som smidigt sikrer, at alt er i orden – samtidig med at alle leverancer sker med overskud og et smil. Vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde, siger sponsorchef Charlotte Frølich hos Grøn Koncert.

UPS har længe samarbejdet med Muskelsvindfonden, hvor frivillige fra UPS har hjulpet med bl.a. Grøn Koncert og Cirkus Summarum. I 2011 gav UPS-fonden også 100.000 kr. til Muskelsvindfondens arbejde med at uddanne deres frivillige. Medarbejdere fra UPS hjælper også med pakningen af de mange tusinde billetter, som skal fordeles til de mange butikker.

 

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Grøn Koncert. Det er nogle store koncerter med et virkeligt godt formål, og vi er glade for at UPS kan fortsætte vores tradition med at støtte Muskelsvindfonden. Grøn Koncert er virkelig landsdækkende, og derfor er det nemt for alle at deltage – uanset hvor man bor, siger Center Manager Peter Panduro hos fra UPS.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com