Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UPS investerer i Frankrig

Søgeord:

3. oktober 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

462 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skal sikre hurtigere forsendelser.  

UPS annoncerer nu en række forbedringer af sit netværk og infrastrukturer, som skal bidrage til at reducere leveringstiden til Frankrig fra otte europæiske lande.

 

Kunder fra udvalgte områder, som sender pakker med UPS Standard® UPS’ økonomiske land service, kan få hurtigere forsendelse til Frankrig. 

 

- Hastighed, pålidelighed og omkostninger er nøglefaktorer i dagens hurtigt voksende økonomi, siger Nando Cesarone, President, UPS Europe.

 

- For at hjælpe virksomheder med at nå deres kunder til tiden og til den rigtige pris har vi sat farten op på vores transit til max. 24 timer for vores mest økonomiske service.

 

Transitforbedringerne for UPS Standard® udgør en del af UPS’s samlede milliardinvestering på to mia. dollars i det europæisk netværk og infrastruktur for 2019. UPS har gennemført ca. en tredjedel af dette femårige investeringsprogram, som øger skaleringen og udbygger mulighederne for UPS.

Dette har i 2017 medført forbedringer i det landbaserede netværk i 28 lande, og øget luftkapaciteten mellem UPS europæiske centre i Køln og Spanien og mellem Polen og Litaeun. UPS har desuden annonceret nye faciliteter i Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Holland, Polen, Sverige og Storbritannien.

 

Den Europæiske SME Exporting Insight Study bekræfter, at små og mellemstore virksomheder, der eksporter, har en højere indtjening. Som verdens sjette største økonomi er Frankrig et attraktivt marked for de virksomheder, der overvejer at skabe e-handel uden for landets egne grænser, og den seneste runde af netværksforbedringer til UPS’s mest økonomiske forsendelsesservice bringer Frankrig endnu tættere på de virksomheder, der ønsker at udvide deres forretning.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com