Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UPS tager toget fra Kina til Europa

25. maj 2018  |  

Af Redaktionen

UPS lancerer FCL-service på togforbindelse mellem Hong Kong og Europa.

 

UPS har annonceret, at selskabets eksisterende godsbaneservice mellem Kina og Europa bliver udbygget med en Full Container Load (FCL)-service.

 

Den tovejs service mellem Duisburg i Tyskland og Hong Kong er en alternativ transportmulighed, der gør det muligt for virksomheder at opnå besparelser på både pris og transporttid: virksomheder kan nu nyde godt af hurtigere transporttid på op til 30 procent i forhold til FCL-fragt over havet og besparelser på op til 60 procent[1] i forhold til flytransport.

 

- Hong Kong er en vigtig handelspartner for EU og Norden. Sidste år blev der handlet med varer for ca. 50€ milliarder[2], siger Frank Jørgensen landechef for Norden.

 

- Ved at lancere denne togfragt på denne rute, vil UPS understøtte vores kunder i både Europa og Hong Kong i at få deres virksomheder til at vokse og nå nye markeder.

UPS fremhæver selv en række fordele ved den nye såkaldte UPS Preferred® FCL-togservice, herunder mulighed for GPS-tracking og overvågning med alarm med overvågning af temperatur, luftfugtighed og bevægelse/lys, miljøfordelen ved banetransport sammenlignet med flytransport, der angiveligt udleder 25 gange mere CO2. Endelig fremhæver IPS forbedret synlighed i form af UPS FlexTM Global View orienterer om transportens status fra start til slut, og holder kunderne informeret om varernes rejse.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

300 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com