Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UPS tager toget fra Kina til Europa

Søgeord:

25. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

328 gange

Læses i øjeblikket af:

1

UPS lancerer FCL-service på togforbindelse mellem Hong Kong og Europa.

 

UPS har annonceret, at selskabets eksisterende godsbaneservice mellem Kina og Europa bliver udbygget med en Full Container Load (FCL)-service.

 

Den tovejs service mellem Duisburg i Tyskland og Hong Kong er en alternativ transportmulighed, der gør det muligt for virksomheder at opnå besparelser på både pris og transporttid: virksomheder kan nu nyde godt af hurtigere transporttid på op til 30 procent i forhold til FCL-fragt over havet og besparelser på op til 60 procent[1] i forhold til flytransport.

 

- Hong Kong er en vigtig handelspartner for EU og Norden. Sidste år blev der handlet med varer for ca. 50€ milliarder[2], siger Frank Jørgensen landechef for Norden.

 

- Ved at lancere denne togfragt på denne rute, vil UPS understøtte vores kunder i både Europa og Hong Kong i at få deres virksomheder til at vokse og nå nye markeder.

UPS fremhæver selv en række fordele ved den nye såkaldte UPS Preferred® FCL-togservice, herunder mulighed for GPS-tracking og overvågning med alarm med overvågning af temperatur, luftfugtighed og bevægelse/lys, miljøfordelen ved banetransport sammenlignet med flytransport, der angiveligt udleder 25 gange mere CO2. Endelig fremhæver IPS forbedret synlighed i form af UPS FlexTM Global View orienterer om transportens status fra start til slut, og holder kunderne informeret om varernes rejse.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk