Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

V8-power til Nr. Alslev

Søgeord:

21. marts 2016  |  

Læst i alt:

1314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Flot nyt vogntog til Sonnie.

Vognmand Sonnie Pedersen, Nørre Alslev på Falster, har netop udskiftet en veltjent Scania R 500 LA 6x2 fra 2008 med en spritny Scania R 580 LA 6x4.

Årsagen er ønsket om mere trækkraft og bedre fremkommelighed med den 4-akslede tipsættevogn, som den nye trækker primært kører med.

 

Læssevis af udstyr

Den nye R 580’er er veludstyret ud over det sædvanlige. Det gælder både sikkerhedsmæssigt i form af LDW vognbaneassistent, AEB nødbremsesystem, Retarder hydraulisk hjælpebremse, Hill Hold bremseassistent, ACC Cruise Control med afstandsradar samt ESP stabilitetsprogram.

Komfortmæssigt spares der heller ikke, idet bilen er udrustet med fuldautomatisk Opticruise gearskiftesystem samt læder-, komfort-, lys- (Xenon), prestige- og langturspakke.

15. bil

Bilen har en akselafstand på 3,1 meter, så der er plads til en hydrauliktank bag sideafskærmningen i højre side. Sonnie Pedersen har dekoreret bilen med SP15 øverst på sidespoilerne for at markere, at den nye R 580 er hans 15. bil, siden han etablerede sig som vognmand med virksomheden Nordfalsters Sten & Grus i 2007.

 

Bilen er klargjort til levering af Nyscan i Køge. Sonnie Pedersen har efter kyndig vejledning fra Nyscans salgschef Michael Rasmussen valgt at tegne en 6-årig fuld reparationsaftale, inkl. udvidet drivlinegaranti hos Nyscan, for at sikre minimale driftsomkostninger og maksimal driftssikkerhed på sin nye bil.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com