Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vækst i Randers

Søgeord:

10. august 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

994 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Randers-skole ansætter nye undervisere.

Erhvervsskolen Tradium med hovedsæde i Randers har foretaget følgende nyansættelser:

 

Louise Holmgaard Bomholtz, 32, er ansat som underviser på Tradium. Louise skal undervise på hhx i fagene erhvervsret og virksomhedsøkonomi og på sigt også innovation, da hun har undervisningskompetencen i dette fag også. Louise er bosat i Aalborg og uddannet cand. merc. jur. Hun kommer fra en tilsvarende stilling på Mercantec i Viborg, men har også tidligere undervist andre steder og arbejdet i forskellige virksomheder. Louise tiltræder jobbet i Tradiums afdeling på Rådmands Boulevard 19.

 

Martin Jensen, 49, er ansat som underviser på Tradium. Martin skal varetage it- og erhvervsøkonomi-undervisning foruden samfundsfag på Tradium Business. Martin er bosat i Arden og uddannet HA. Han har tidligere været ansat i Tradium, men har også været selvstændig igennem en årrække. Martin tiltræder i jobbet den 1. august hos Tradium Business på Minervavej 57.

Merete Karild, 43, er ansat som faglærer på Tradium. Merete skal undervise på transport og logistik-uddannelsen. Med sine årelange erfaringer inden for lagerområdet, forventes det, at Merete kan styrke teamet væsentligt inden for såvel grund- som hovedforløb samt AMU inden for lager- logistikområdet. Merete er uddannet lager- og logistikoperatør, og hun har desuden taget den grundlæggende lederuddannelse. Merete Karild er bosat i Viborg og kommer fra en stilling som teamleder hos Mita-Teknik, og hun var tidligere uddannet og mangeårig medarbejder hos Vestas, Viborg. Merete er tiltrådt jobbet den 1. august i Tradiums afdeling på Blommevej 40.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com