Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vækstpanel

Søgeord:

25. april 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

236 gange

Læses i øjeblikket af:

0

ITD ser frem til tæt parløb med nyt vækstteam for handel og logistik.

 

ITD, brancheorganisation for den danske vejgodstransport, har længe efterspurgt konkrete vækstinitiativer for transport- og logistikbranchen i Danmark. Derfor glæder det ITD, at regeringen har lyttet og nu nedsætter et vækstteam for handel og logistik, og ITD vil gøre sit til, at vejgodstransporterhvervets store betydning i den samlede logistikkæde bliver synliggjort.

 

Erhvervsminister Brian Mikkelsen løftede allerede på ITD’s generalforsamling lørdag den 14. april 2018 lidt af sløret for, at regeringen havde et konkret initiativ på vej, som transport- og logistikbranchen godt kunne glæde sig til.

 

Nu har regeringen så offentliggjort, at der nedsættes et vækstteam for handel og logistik, som skal komme med anbefalinger til at styrke muligheder og vækstpotentiale ved blandt andet e-handel, digital omstilling og sikre ensartede regler. Vækstteamet vil bestå af en bred vifte af virksomheder inden for handel og logistik.

- Det glæder os, at regeringen har lyttet til os og nedsat et vækstteam for handel og logistik. Det har vi i ITD arbejdet på længe. Og vi er klar til at levere alle de input og alt det arbejde, som vækstteamet har brug for på vejgodstransportområdet, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

 

Stå distancen

- Danmark er en stærk international spiller på vejgodstransportområdet, og det ønsker vi fortsat at være. Men hvis det skal kunne lade sig gøre, kræver det, at transportvirksomhederne rustes til at udnytte de digitale og teknologiske muligheder, så de kan stå distancen i et marked præget af stærk international konkurrence. Her tror vi på, at et øget fokus fra regeringen med et vækstteam for handel og logistik kan være med til at klargøre danske transport- og logistikvirksomheder til udfordringerne, siger Carina Christensen.

Parallelt med erhvervs- og transportministerens vækstteam har ITD nedsat sit eget vækstpanel, der er bredt sammensat af transportforskere, transportkøbere og transportører med forskellige perspektiver på vejgodstransporterhvervet.

 

- Vi ser frem til et tæt parløb mellem ITD’s vækstpanel for vejgodstransporten og regeringens lidt bredere vækstteam for handel og logistik. Vi ser gode muligheder for et stærkt samspil, og vi vil gøre vores til, at vejgodstransporterhvervets store betydning i den samlede logistikkæde bliver synliggjort, siger Carina Christensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk