Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Væltet lastbil gav problemer

Søgeord:

18. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En tysk lastbil med en køletrailer lagde sig om på siden i den lave ende af rundkørslen ved Vejlevej – Århusvej ved Viborg fredag eftermiddag.

En tysk lastbil med en køletrailer lagde sig om på siden i den lave ende af rundkørslen ved Vejlevej – Århusvej ved Viborg fredag eftermiddag.Efterveerne i forbindelse med den væltede lastbil i rundkørslen ved Søndre Ringvej påvirkede trafikken frem til klokken 21 fredag aften, efter at traileren trillede om allerede ved 14-tiden, hvor en tysk chauffør kørte roligt ind i rundkørslen fra Søndre Ringvej og havde kurs sydpå via Vejlevej og rute 13. Så lang nåede han aldrig, for midt i kurven blev lastbilen træt og lagde sig ned på højre side.

 

Det var en lettere rystet, men dog fattet chauffør, der fik de væsentligste ting med sig, da han måtte hoppe ud via vinduet i førersiden.

-Jeg kørte meget roligt, men de halve svinekroppe i anhængeren begyndte at svinge, så jeg ikke kunne holde lastbilen på ret køl, fortalte chaufføren ifølge Viborg Folkeblad, mens han ventede på hjælp.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com