Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

VBG viser ny kobling på Elmia Lastbil 2014

Søgeord:

21. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Frem til lørdag 23. august udstiller VBG’s storsælgende 795-kobling i en ny version med en forlænget fangmund på Elmia Lastbil 2014. Samtidig er den nye 795 V-2 lettere og stærkere end forgængeren.

Frem til lørdag 23. august udstiller VBG’s storsælgende 795-kobling i en ny version med en forlænget fangmund på Elmia Lastbil 2014. Samtidig er den nye 795 V-2 lettere og stærkere end forgængeren.VBG 795 har i mange år været blandt vogn-

 

mændenes foretrukne koblinger til 57 mm trækøje.

 

Nu kommer den således i en ny version med en række nye funktioner til at lette indstyring og reducere risiko for skader og ulykker.

 

Samtidig er konstruktionen forbedret, så koblingen ikke alene er nemmere at installere men også mere robust.

Ram rigtigt og let

VBG 795 V-2 er designet til tunge kærrer, hængere med bogieaksel samt dollies med trækøje efter VBG-standard (Ø 57 mm). Chaufføren kan glæde sig over, at den nye kobling kommer med fangmundsforlænger.

Administrerende direktør Per Mikkelsen, VBG Group Sales A/S:

 

- Ikke alene bliver det nemmere at ’ramme rigtigt’ ved indstyringen. Det betyder også, at vognmændene reducerer skader på andet udstyr, hvis uheldet skulle være ude. Den nye 795 V-2 er lettere end sin forgænger og fremstillet af et stærkere materiale, hvilket resulterer i færre værkstedsbesøg. Desuden er fangmunden meget hurtig og let at udskifte. Ved at løsne seks skruer kan man nemt trække den ud og på den måde både spare tid og penge.

Tre modeller

Den nye kobling fås i tre modeller til forskellige kundebehov og monteringskrav.

 

Den første model har bevaret to korte læber i fangmunden, en fordel ved installation på steder med begrænset plads.

Den anden variant er udstyret med en længere læbe nederst, hvilket gør det lettere at indstyre tunge påhængskøretøjer, hvor trækstangen havner under koblingen.

 

Tredje model har forlængede læber både øverst og nederst, som giver optimal sikkerhed og støtte ved indstyring. Modellen kan monteres i alle koblingshøjder.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com