Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vejdirektoratet har valgt

Søgeord:

16. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

596 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Disse fem skal konkurrere om Kalundborgmotorvejen.

Vejdirektoratet har prækvalificeret fem entreprenører til at konkurrere om at bygge 2. etape af Kalundborgmotorvejen - en opgave til ca. 200 mio. kr.

 

Vejdirektoratet modtog i alt syv ansøgninger om at blive prækvalificeret til den store anlægsopgave.

 

De fem prækvalificerede entreprenører er:

•Arkil A/S

•Barslund A/S

•Konsortiet Mobilis Danmark-Van Gelder

•MJ Eriksson A/S

•Per Aarsleff A/S

 

Vejdirektoratet tilbyder opgaven som et udbud med forhandling. Det betyder, at de fem entreprenører først afgiver et indledende tilbud, som man derefter forhandler om, før et endeligt bud bliver afgivet. Det indledende tilbud har frist den 23. marts. Vejdirektoratet indleder forhandlingerne med hver enkelt entreprenør i maj, hvorefter de får mulighed for at tilrette og afgive det endelige bud.

Vejdirektoratet forventer at vælge en entreprenør til opgaven i starten af juli, så motorvejsbyggeriet kan gå i gang i det tidlige efterår.

 

-Vi er naturligvis glade for, at så store og velrenommerede entreprenører har valgt at byde på opgaven. Når de har afgivet deres indledende tilbud, går vi i en tæt dialog med hver af dem, så vi sikrer de bedst mulige vilkår for det endelige tilbud. Dermed er jorden gødet til et godt motorvejsprojekt og et godt samarbejde med entreprenøren, der til slut får opgaven, siger Christian Tolderlund, der er projektleder i Vejdirektoratet.

Baggrund:

Den nye motorvej syd om Regstrup, også kendt som 2. etape af Kalundborgmotorvejen, er en ca. 6 km lang strækning mellem Ringstedvej, hvor den eksisterende Kalundborgmotorvej slutter, og videre syd om Regstrup med tilslutning til Skovvejen ved Dramstrup.

 

Projektet har en samlet anlægsbevilling på 426 mio. kr. og ventes at kunne åbne for trafik efteråret 2019.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com